Natuurlijke schoonheid begint bij gezonde, stralende huid. Microneedling is een geavanceerde cosmetische behandeling die de huidvernieuwing stimuleert en de natuurlijke glans van de huid herstelt. Bij onze salon bieden we hoogwaardige microneedling behandelingen aan, uitgevoerd door ervaren professionals die streven naar het bereiken van optimale resultaten voor onze gewaardeerde klanten.

 

Wat is microneedling? Microneedling is een procedure waarbij kleine naaldjes de bovenste laag van de huid zachtjes doorprikken. Dit stimuleert de natuurlijke herstelprocessen van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Collageen en elastine zijn essentiële eiwitten die de huid stevigheid en elasticiteit geven, waardoor het verschijnen van fijne lijntjes, rimpels, acne littekens en andere onvolkomenheden wordt verminderd.

Hoe werkt het? Tijdens de microneedling behandeling worden de microscopisch kleine naaldjes van het apparaat zachtjes over de huid bewogen. Dit creëert gecontroleerde microtrauma's, die de huid aanzetten tot het natuurlijke genezingsproces. Als reactie hierop produceert de huid nieuw collageen en elastine, waardoor de huid gladder, steviger en egaler wordt. Bovendien vergemakkelijkt de behandeling de opname van huidverzorgingsproducten, waardoor de effectiviteit ervan wordt versterkt.

Voordelen van microneedling:

 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Verbetert de textuur en stevigheid van de huid
 • Verkleint poriën
 • Verlicht acne littekens en andere huidonvolkomenheden
 • Stimuleert de natuurlijke huidvernieuwing
 • Geschikt voor alle huidtypes en huidtinten

Veiligheid en comfort: Bij onze salon staat veiligheid en comfort voorop. Onze ervaren huidspecialisten zorgen ervoor dat elke microneedling behandeling wordt aangepast aan de specifieke behoeften en gevoeligheid van uw huid. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten om optimale resultaten te garanderen, terwijl uw comfort te allen tijde wordt gewaarborgd.

 

Nazorg na een microneedling behandeling is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat uw huid optimaal herstelt en de gewenste resultaten behaalt. Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen die u moet volgen na uw behandeling:

 1. Bescherming tegen de zon: Uw huid kan na de microneedling behandeling gevoeliger zijn voor de zon. Het is van cruciaal belang om directe blootstelling aan de zon te vermijden en altijd een breed-spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF te dragen, zelfs op bewolkte dagen.

 2. Hydrateer uw huid: Houd uw huid goed gehydrateerd door een zachte, niet-comedogene moisturizer te gebruiken. Dit helpt om de natuurlijke vochtbalans van uw huid te herstellen en irritatie te verminderen.

 3. Vermijd agressieve producten: Vermijd het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten, zoals scrubs, exfoliërende zuren of retinoïden, gedurende minstens één week na de behandeling. Deze producten kunnen de gevoelige huid irriteren en het herstelproces vertragen.

 4. Wees voorzichtig met make-up: Vermijd het aanbrengen van make-up gedurende ten minste 24 uur na de behandeling om de huid de kans te geven te herstellen. Als u make-up wilt dragen, kies dan voor minerale make-up en breng deze voorzichtig aan.

 5. Vermijd hittebronnen: Vermijd hete douches, sauna's, stoombaden en intense lichaamsbeweging gedurende minstens 24 uur na de behandeling. Hitte kan de gevoeligheid van uw huid vergroten en ongewenste reacties veroorzaken.

 6. Volg de aanbevelingen van uw huidspecialist op: Uw huidspecialist zal u specifieke nazorginstructies geven die zijn afgestemd op uw huidtype en de intensiteit van de behandeling. Het is belangrijk om deze instructies nauwkeurig op te volgen om de beste resultaten te bereiken.

 7. Geduld hebben: Geef uw huid de tijd om te herstellen en de resultaten van de microneedling behandeling te zien. Verbeteringen in de huidtextuur en vermindering van onvolkomenheden kunnen geleidelijk optreden naarmate de collageenproductie toeneemt.

Door deze nazorg richtlijnen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw huid snel herstelt en u kunt genieten van de volledige voordelen van uw microneedling behandeling. Als u vragen of zorgen heeft tijdens het herstelproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met  voor begeleiding en ondersteuning.