NIEUW !!! MICRONEEDLING / NANONEEDLING kennismakingsprijs € 75,-

Microneedling

Heb je veel gehoord over microneedling of dermaneedling en wil je weten of deze behandeling ook voor jou waardevol kan zijn? Ontdek hier alles over microneedling en waar je op moet letten bij het kiezen voor deze effectieve en veilige behandeling.

Microneedling is een razend populaire behandeling voor het behandelen van hyperpigmentatie, rimpels ,zichtbare rimpels

Microneedling kan je helpen om de meest gezonde, stralende huid ooit te krijgen!

 

Microneedling highlights

 • Microneedling is een minimaal invasieve procedure waarbij hele fijne naaldjes gebruikt worden voor het maken van kleine (micro), gelijkmatige openingen in de huid. Hiermee wordt het natuurlijke helingsproces geactiveerd en wordt onder andere extra collageen aangemaakt.
 • Resultaten volgen in 3 fases: inflammatie, proliferatie en remodelering
 • Zogenaamde 'DIY dermarollers' kunnen pijn en infecties veroorzaken, zonder geavanceerd resultaat.

Hoe microneedling werkt

Microneedling is een minimaal invasieve procedure, waarbij hele fijne ( steriele)naaldjes gebruikt worden voor het maken van kleine (micro), gelijkmatige openingen in de huid. Hiermee wordt het natuurlijke helingsproces geactiveerd. Door het creëren van gecontroleerde schade wordt het gezonde omliggend weefsel namelijk gedwongen om meer collageen aan te maken om de schade te herstellen. Daarnaast zorgen de microkanaaltjes in de huid er voor dat er 80% meer productopname plaatsvindt in de huid zodat de werking van deze producten toeneemt. Uiteindelijk zorgt dit 'ondersteunde' herstelproces voor een vermindering van de zichtbaarheid van hyperpigmentatie, rimpels, verslapping en onregelmatigheden zoals littekentjes als gevolg van acne of striae.

Bewezen werking op hyperpigmentatie

Recente studies hebben aangetoond dat microneedling effectief de melanocyten aanpakt die verantwoordelijk zijn voor de overproductie van melanine en dus hyperpigmentatie. Hierdoor zorgt de behandeling dus voor een meer heldere en egalere huid.

Wat microneedling doet met de huid

 

Het immuunsysteem wordt geactiveerd om wondjes te desinfecteren, de bloedcirculatie te verhogen en wondheling te starten.

De huid start met het genezen van de wondjes met nieuwe cellen waarbij collageen wordt geproduceerd.
De wondjes zijn vervangen door gezond weefsel, wat zorgt voor een heldere, gladde en fijne huidtextuur.
 

Wanneer is microneedling geschikt voor jou?

Als je één van de volgende huidcondities hebt, is microneedling een goede optie:

 • acne (niet ontstoken)
 • littekens
 • fijne lijntjes en rimpels
 • verslapping
 • hyperpigmentatie
 • grove poriën en ruwe huidtextuur
 • striae

Wanneer is microneedling niet geschikt voor jou?

Microneedling is in het algemeen veilig voor alle huidtypes, maar als je zwanger bent, ervaring hebt met eczeem, psoriasis, herpes, diabetes of andere chronische condities hebt raden wij je aan om eerst je arts te raadplegen voordat je start met een behandeling. 

De behandeling:

Je huid wordt gereinigd en ontvet ter voorbereiding. Daarnaast wordt je huid geëxfolieerd met een zachte peeling die aansluit op jouw huidtype en huidbehoefte.

De behandeling bestaat uit twee onderdelen:

 • Microneedling: met de juiste instellingen per zone, voor naalddikte en naalddiepte, beweegt de huidexpert het apparaat gelijkmatig over de huid.

 • Er  wordt een krachtig professioneel serum aangebracht dat past bij jouw huidbehoefte.

De meeste mensen ervaren weinig tot geen down time. Je kunt enkele dagen wat roodheid ervaren, dit is een natuurlijke reactie.van de huid.Na de behandeling bespreken we de nazorg stappen en krijg je een nazorg creme mee.. 

Resultaten worden zichtbaar binnen twee weken.

Wij adviseren je een korte kuur in te boeken met tussenpozen van 4 tot 6 weken voor optimaal resultaat.

 

Ben jij klaar voor een meer heldere, gladdere en egalere huid? 

 

 

Nano-needling stimuleert de productie van collageen in de huid door veilig actieve ingrediënten uit je serum in te brengen via kleine nanokanalen. Dit lijkt erg op microneedling maar is minder ingrijpend dan microneedling en maakt tot 97% productabsorptie mogelijk. 

Deze behandeling bestrijdt fijne lijntjes, acne, hyperpigmentatie en andere huidonzuiverheden via het transdermale toedieningssysteem voor een grotere effectiviteit van serums. 

De huidstructuur zal pijnloos worden gladgestreken om uw huid te laten stralen door het zelfverjongingsproces van uw lichaam op gang te brengen. 

De aanbevolen diepte voor Nanoneedling is 0,25 mm en je kunt deze procedure elke week uitvoeren 

Nano-needling pakt soortgelijke huidproblemen aan als Microneedling, zoals fijne lijntjes, hyperpigmentatie en elasticiteit. De diepte die door de naald wordt gepenetreerd, is het grootste verschil tussen de twee procedures. Nano-needling doorboort alleen de eerste laag van de huid en creëert nanokanalen, terwijl micronaaldjes in de diepe dermis doordringen. 

 

Als uw huidverzorging diepe lijntjes, hyperpigmentatie, striae of diepe acnelittekens omvat, wordt Microneedling voor u aanbevolen.