Wat is een cavitatie behandeling?

Een cavitatie behandeling is een methode om pijnloos en veilig vet te verliezen. Cavitatie is een zeer nieuwe methode waarmee we overtollig vet definitief kunnen verwijderen op een natuurlijk manier. Tijdens de behandeling worden er namelijk heel gericht (plaatselijk) vetcellen afgebroken. Dit gebeurt met behulp van nieuwe technologie waarbij we gebruikmaken van geluidsgolven om vetcellen te bereiken en geheel pijnloos en zonder ingreep af te kunnen breken.

De werking van een cavitatie behandeling?

Vaak hebben mensen last van overtollig vet door een tekort aan beweging, overgewicht of een zwangerschap die de huid aanzienlijk heeft verslapt. Wanneer dit vet langdurig is opgeslagen zonder dat hier op tijd wat aan gedaan is middels beweging of diëten, raakt het vet in de vetcellen verhard.

De deurtjes van de vetcellen raken aan elkaar verkleefd en het vet kan de vetcel niet gemakkelijk meer verlaten. Op dit punt heeft sporten of een dieet volgen vaak maar weinig effect. Dankzij de radiogolven die het cavitatie-apparaat uitzendt, worden de 'vet' verklevingen losgeschud, zacht en weer vloeibaar. De deurtjes van de vetcellen openen vervolgens en het vet kan op natuurlijke wijze weer goed afgevoerd worden via ons spijsverterings- en lymfesysteem.

Hoe verloopt een cavitatie behandeling?

Allereerst bespreken we natuurlijk uw wensen en de plekken waar u graag plaatselijk vet wilt laten verwijderen. We meten uw lichaam op, zodat de resultaten achteraf goed aan te duiden zijn. Alle gegevens die van belang zijn worden genoteerd en als dat afgerond is, neemt u plaats in de behandelstoel. Per te behandelen plek op uw lichaam wordt de contactgel aangebracht en de behandelkop van het cavitatie-apparaat (Shape apparaat) wordt op uw huid gezet. Vervolgens wordt het Shape apparaat handmatig bediend door één van onze specialisten. Afhankelijk van uw wensen neemt de cavitatie behandeling zo’n 30 tot 60 minuten in beslag.

 

Onze cavitatie behandeling

Bij VBeauty kunnen we u een cavitatie behandeling aanbieden als onderdeel van onze bodysculpting behandeling bijvoorbeeld in combinatie met cryolipolyse. Zo kunnen we u een hoop tijd en moeite besparen, want vet verliezen was nog nooit zo makkelijk. U hoeft zich niet maandenlang in het zweet te werken in de sportschool en een drastisch dieet te volgen. In plaats daarvan volgt u simpelweg een cavitatie behandeling. Waarvan het effect vergelijkbaar is aan dat van liposuctie. Er komt echter geen chirurg aan te passen, het is verder niet ingrijpend, doet geen pijn, maar is wel veilig.

 

Cavitatie en cryolipolyse

Wij bieden een cavitatie behandeling aan als onderdeel van onze bodysculpting behandelingen. Dit innovatieve apparaat, dat ontwikkeld is door dermatologen en huidtherapeutes.

Naast cavitatie bieden wij ook cryolipolyse aan. Om hetzelfde resultaat te kunnen bewerkstelligen als een cavitatie behandeling. Net als bij crylipolyse werkt cavitatie ook via het afbreken van vetcellen en het afvoeren van stoffen via uw lymfesysteem. Bij VBeauty kunnen we de cavitatie behandeling combineren met de cryolipolyse, voor een optimaal resultaat.

 

Alle voordelen op een rijtje

Uit diverse cavitatie behandeling ervaringen blijkt dat het ondergaan van een dergelijke behandeling diverse voordelen met zich meebrengt.

Ter overzicht hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Vetverlies: makkelijk enkele centimeters verliezen
  • Vermindering van striae
  • Effectieve aanpak van cellulitis
  • Strakkere huid en minder rimpels
  • Verbeterde bloedsomloop

 

Wil jij meer informatie of een gratis intake gesprek? 

Neem dan contact met ons op, wij gaan ons uiterste best doen om al u vragen te beantwoorden!