COSMETISCHE BINDWEEFSELMASSAGE

 

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. Rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de bloed circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

 

Met bindweefselmassage worden deze resultaten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de huiddoorbloeding
  • Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Opnameverbetering van werkstoffen
  • Bevordering van de celdeling
  • Versteviging van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

 

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien.

De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie, wordt het behandelplan vastgesteld- meestal zes tot twaalf behandelingen. 

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal om de week plaatsvinden voor een optimaal resultaat. 

Om het effect te onderhouden raden wij aan om 1x per 6 weken terug te komen voor onderhoud.

 

 

Lichttherapie

Lichttherapie is in te zetten bij talloze huidproblemen. Door het brede kleurenspectrum van onze apparatuur zijn er verschillende behandelingen mogelijk waardoor de algehele huid verbeterd en er jonger uitziet. De lichttherapie word ook gebruikt bij de cosmetische bindweefselmassage

 

Wil jij meer informatie of een intake gesprek? 

Neem dan contact met ons op, wij gaan ons uiterste best doen om al u vragen te beantwoorden!

.